Αρχική Σελίδα

Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η θαλάσσια Co. ναυτικών Jiaxing, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2010, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που εστιάζει στην παροχή και εξαγωγή των SOLAS τυποποιημένων ναυτιλιακών LSA/FFA (διάσωση & πυρόσβεση) εξοπλισμών, μετά από την ανάπτυξη αρκετών ετών, γινόμαστε μια από την κύρια επιχείρηση ανεφοδιασμού για το ναυτιλιακό εξοπλισμό ασφάλειας καθώς επίσης και άλλα θαλάσσια σχετικά προϊόντα, ο στόχος μας πρόκειται να ένας υπηρεσία λύσης στάσεων για τον πελάτη μας στην περισσότερη competetive τιμή και υψηλά - ποιοτικά αγαθά.

 

Τα προϊόντα μας

Η γραμμή προϊόντων που είμαστε συμμετέχει είναι όπως κατωτέρω: Ναυτιλιακός εξοπλισμός διάσωσης, ναυτιλιακός εξοπλισμός πυρόσβεσης, θαλάσσια φω'τα, θαλάσσια εργαλεία υλικού, εξοπλισμοί θαλάσσιας ναυσιπλοΐας, θαλάσσιες σκάλες rope&, θαλάσσιος ηλεκτρικός, συναρμολογήσεις βαρκών αναψυχής, αθλητικά προϊόντα νερού.

τα προϊόντα που παρέχουμε καλύπτουμε σχεδόν των περισσότερων από τους ναυτιλιακούς εξοπλισμούς ασφάλειας που μπορούν να κατασκευαστούν στην Κίνα.

 

Το πιστοποιητικό και η αγορά μας

Με τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις κατασκευής μας, τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση CCS (ταξινόμηση της Κίνας Socity) & EC/MED (συσκευή ναυτιλιακού εξοπλισμού). GL-DNV, BV, RINA, LR, ABS, ΈΓΚΡΙΣΗ ΤΑΞΙΝΌΜΗΣΗΣ KR. 

Ο ναυτικός έχει καθιερώσει ένα σταθεροποιημένο δίκτυο διανομής με τους πελάτες γύρω από περισσότερες από 15 χώρες και περιοχές στον κόσμο. Ο κεντρικός αγωγός του πελάτη μας είναι ναυτικό, ναυπηγείο, εισαγωγέας ναυτιλιακών εξοπλισμών & προμηθευτές διανομέων, πετρελαίου & αερίου, πλοιοκτήτης, ναυτιλιακή εταιρία.
 

Η επιχειρησιακή πεποίθησή μας
Κρατάμε 3R- «σεβασμός», «αξιόπιστος», «αρμόδιος» όπως το επιχειρησιακό moto επιχείρησής μας, προσπαθεί πάντα στο καλύτερό μας να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και την ανταγωνιστικότερη τιμή με τα ποιοτικά αγαθά ύψους για τον πελάτη μας,
Κρατήστε την τίμια και γρηγορότερη απάντηση στους πελάτες, για να αυξηθείτε με τον πελάτη και να κερδίσετε την επιχείρηση από κοινού.

 

Κίνα Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας αναγνωρίζεται ως σημαντικός θαλάσσιος κατασκευαστής εξοπλισμού ασφάλειας και εξαγωγέας του ναυτιλιακού εξοπλισμού διάσωσης και πυρόσβεσης.

 

Η επιχείρησή μας ιδρύεται σε Jiaxing, Κίνα, με την εμπειρία πολλών ετών (που ανοίγουν το 2010 έτος) στη θαλάσσια βιομηχανία ασφάλειας. Αυτό επιτρέπει σε μας για να επεκτείνει την επιχείρησή μας με έναν καλά-προγραμματισμένο τρόπο. Προσφέρουμε τώρα μια περιεκτική ολόκληρη γραμμή παραγωγής του ναυτιλιακού εξοπλισμού ασφάλειας σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
Jiaxing Seaman Marine Co.,Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΝΑΥΤΙΚΟΣ

Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-3,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%